De flesta av våra evenemang är i

Magasinet, Juring Gård

Mäster Lorentz väg 3

SegeltorpFoto- och konstutställningar under hösten!

Efter försök att arrangera barnteater och trolleriskola har det visat sig att intresset för höstens aktiviteter är mycket låg. Det är svårt att arrangera olika publika evenemang under en pandemi! Till våra aktiviteter "En mammas berättelse" och till "Iranska mattor" har det inte varit något intresse alls att anmäla sig, varför vi ställer in dessa och återstoden av höstens tänkta evenemang, undantag det två foto- och konstutställningarna.

Redan den 10 och 11 oktober ställer Fredrik Beskow ut sina fantastiska foton, mycket sevärda, och den 21 och 22 november ställer ut Caroline Müller ut sina färgrika målningar. Då är alla mycket välkomna.

Alla övriga aktiviteter ställer vi in och återkommer till våren!

 

Observera att det inte kommer något tryckt program i höst. Vi kommer att avisera programmet på hemsidan och i ett nyhetsbrev som vi skicka till alla som har lämnat sin e-postadress. Håll kollen här på hemsidan!

Styrelsen 
Foto av Fredrik Beskow Foto: Fredrik Beskow

Fotoutställning med Fredrik Beskow  

Lördag – söndag 10 – 11 oktober, klockan 12.00 – 16.00

Fredrik Beskow är tillbaka med en utställning där han visar sina fantastiska fotografier. Den här gången bilder från olika delar av Sverige. Från Lappland till Smygehuk: landskap, fåglar och andra djur.

Fri entré 

Plats: Magasinet, Juringe gård.
Caroline Müller

Färgstarka målningar 

Lördag-söndag 21 - 22 november kl 12.00-16.00

 

Förra våren gjorde segeltorpskonstnären Caroline Müller succé när hon hade sin första utställning i Magasinet. Nu är hon tillbaka med nya färgstarka målningar inspirerade av hästar och vistelse i Portugal.

Fri entré.

 

Plats: Magasinet, Juringe Gård